Предшколска установа „Невен“
Бајина Башта
ул. Вука Караџића 34
31250 Бајина Башта

Централа                                   031/864188
Директор         тел/факс           031/863292
Рачуноводство                           031/862464

e mail: info@neven.edu.rs

 


 Пишите нам

[si-contact-form form='1']