Апел родитељима

Поштовани корисници наших услуга  – Родитељи

               Обраћам вам се и овим путем као директор Предшколске установе „Невен“, у име свих запослених, у нади да ћете чути наш Апел за помоћ, подршку и разумевање.

                Ваше тужбе стижу у нашу установу, а ми смо очајни колико не желите да нас разумете.

               Када сам некима од вас рекла да тужите нашу установу и место где су ваша деца срећна и задовољна, ваш одговор је био истовремено и ваш одбранбени механизам, рекли сте како ви не тужите нас већ локалну самоуправу. А управо иста та локална самоуправа и јесте Оснивач наше установе. Јасније речено,  ми и постојимо и радимо захваљујући средствима које нам даје локална самоуправа. Ситурна сам да сви знате да имамо најквалитетније креветиће у свим собама, да су обновљени кухињски елементи, где спремамо укусну и здраву храну, урађене климе, адаптирана купатила, купљени нови теписи (где је то потребно) играчке за децу и још много тога – захваљујући баш локланој самуправи, коју раздвајате од наше установе. А требали би да будете свесни да ми можемо да функционишемо и добро радимо само уз подршку и помоћ локалне самоуправе.

               Свакодневно хвалите рад васпитача и медицинских сестара, где бораве ваша и наша деца. Задовољни сте храном и хигијеном. У ситуацији сте и да видите колико се боримо и радимо да би боравак ваше и наше деце био што лепши и удобнији.

              Слободно могу да кажем да можемо да се поредимо са најбољим вртићима у нашој земљи, како по опремљености, хигијени, храни, тако и по васпитно-образовном раду. Храбро корачамо напред трудећи се да сваки следећи дан буде бољи од предходног. А за то време драги родитељи ви се враћате у прошлост, не желећи да схватите ко ће сносити највеће последице, сваком вашом тужбом. Наравно, ваша и наша децa и сви запослени у нашој установи.

                Зато сам желела да вас замолим као човек, дугогодишњи васпитач, а сада и руководилац вртића да добро размислите пре него што доставите тужбу, ко ће бити највише оштећен, кога тужите. Надам се да ћете послушати и глас срца и разумети нас. Имамо одличну сарадњу, ви сте увек имали подршку вртића, било би у реду и да  ви подржите нас у моментима  када нам је ваша подршка и разумевање итекако потребна.

                У нади да ћете добро размислити, схватити нас и пружити подршку,

                Унапред захвални,

Ваша и наша деца и сви запослени
и директор Установе
Весна Лештаревић